normalmand_jobs
Logo-normal.png
Mob-Menu.png
norsk
jobs_banner1

 


 

JOB HOS NORMAL

Normal vokser med hastige skridt, og vi har løbende brug for nye medarbejdere.
 

Kunne du tænke dig at søge job i én af vores eksisterende butikker, skal du aflevere en ansøgning og dit CV i den pågældende butik. Det er desværre ikke muligt at søge et job via hjemmesiden eller Facebook-siden. Du kan finde adresser på alle vores butikker her.


 

Ønsker du at søge job i en kommende butik, kan du søge når vi slår stillinger op her på hjemmesiden.
 

Alle andre ledige stillinger bliver slået op her på siden.

 


 

BUTIKSMEDARBEJDERE
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Fields
I vores butik i Fields søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Værløse
I vores butik i Værløse søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Albertslund
I vores butik i Albertslund søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

FERIEAFLØSER OVER 18 ÅR - Tønder
I vores butik i Tønder søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i sommerferien, så har du lyst til at arbejde i din sommerferie, er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Svendborg
I vores butik i Svendborg søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Vejle
I vores butik i Vejle søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Aalborg, Bispensgade
I sommeren 2017 åbner vi endnu en NORMAL-butik i Aalborg. Kunne du tænke dig at være med fra starten? Lige nu søger vi medarbejdere under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Næstved Storcenter
I vores butik i Næstved Storcenter søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Vesterbrogade KBH
I vores butik på Vesterbrogade søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Hellerup
I vores butik i Hellerup søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Egedal
I vores butik i Egedal søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

BUTIKSMEDARBEJDER OVER 18 ÅR - Vojens
I vores butik i Vojens søger vi lige nu en medarbejder over 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne. Er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Køge
I vores butik i Køge søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Bruuns Galleri Aarhus
I vores butik i Bruuns Galleri Aarhus søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Amager Centret
I vores butik i Amager Centret søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Hillerød
I vores butik i Hillerød søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne samt aften, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Vordingborg
I vores butik i Vordingborg søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

 

STUDIEMEDARBEJDERE
 


 

Studiemedarbejdere UNDER 18 ÅR - Vesterbrogade KBH
I vores butik på Vesterbrogade søger vi lige nu en eller to studiemedarbejdere under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Aalborg Storcenter
I vores butik i Aalborg Storcenter søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Svendborg
I vores butik i Svendborg søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Kolding Storcenter
I vores butik i Kolding Storcenter søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Næstved Storcenter
I vores butik i Næstved Storcenter søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Bruuns Galleri Aarhus
I vores butik i Bruuns Galleri Aarhus søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her


 

Billede_instagram
Overskrift:

FØLG OS PÅ
INSTAGRAM

Indhold:

Her kan du

altid få de

seneste nyheder

Pil-H
Banner-underside-Facebook
Overskrift:

FØLG OS
FACEBOOK

Indhold:

Her kan du altid

følge med i de

seneste nyheder

Pil-H

FIND DIN NÆRMESTE
NORMAL-BUTIK

Klik her for at finde adresser og åbningstider
på alle vores butikker.