normalmand_jobs
Logo-normal.png
Mob-Menu.png
norsk
jobs_banner1

 


 

JOB HOS NORMAL

Normal vokser med hastige skridt, og vi har løbende brug for nye medarbejdere.
 

Kunne du tænke dig at søge job i én af vores eksisterende butikker, skal du aflevere en ansøgning og dit CV i den pågældende butik. Det er desværre ikke muligt at søge et job via hjemmesiden eller Facebook-siden. Du kan finde adresser på alle vores butikker her.


 

Ønsker du at søge job i en kommende butik, kan du søge når vi slår stillinger op her på hjemmesiden.
 

Alle andre ledige stillinger bliver slået op her på siden.

 


 

HOVEDKONTOR
 


 

Project Business Partner - Skanderborg
Vi udvider vores projektafdeling på hovedkontoret i Skanderborg og søger derfor en Project Business Partner. Er det noget for dig, så kan du læse mere om jobbet her.
 


 

IT Business Partner - Skanderborg
Vi udvider vores IT-afdeling på hovedkontoret i Skanderborg og søger derfor en IT Business Partner. Er det noget for dig, så kan du læse mere om jobbet her.
 


 

IT-driftskoordinator - Skanderborg
Vi udvider vores IT-afdeling på hovedkontoret i Skanderborg og søger derfor en IT-driftskoordinator. Er det noget for dig, så kan du læse mere om jobbet her.
 


 

BUTIKSCHEFER/SOUSCHEFER
 


 

SOUSCHEF - Bruuns Galleri Aarhus
I vores butik i Bruuns Galleri søger vi lige nu en dygtig og erfaren butiksmedarbejder, der skal fungere som souschef i vores spændende forretning. Du kan se jobopslaget her.
 


 

BUTIKSMEDARBEJDERE
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Waves
I vores butik i Waves søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Frederiksværk
I vores butik i Frederiksværk søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Egedal
I vores butik i Egedal søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Hvidovre C.
I vores butik i Hvidovre C. søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Sønderborg
I vores butik i Sønderborg søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Esbjerg
I vores butik i Esbjerg søger vi lige nu to medarbejdere under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Herlev
I vores butik i Herlev søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Holte
I vores butik i Strøget søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Strøget
I vores butik i Strøget søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Vojens
I vores butik i Vojens søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Helsingør
I vores butik i Helsingør søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Hellerup
I vores butik i Hellerup søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Glostrup Shoppingcenter
I vores butik i Glostrup Shoppipngcenter søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Slagelse
I vores butik i Slagelse søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Kolding Storcenter
I vores butik i Kolding Storcenter søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - RO's Torv
I vores butik på RO's Torv søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Bruuns Galleri Aarhus
I vores butik i Bruuns Galleri Aarhus søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

FERIEAFLØSER UNDER 18 ÅR - Bruuns Galleri Aarhus
I vores butik i Bruuns Galleri Aarhus søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i sommerferien, så har du lyst til at arbejde i din sommerferie, er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Aabenraa
I vores butik i Aabenraa søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Fields
I vores butik i Fields søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Værløse
I vores butik i Værløse søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Næstved Storcenter
I vores butik i Næstved Storcenter søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Amager Centret
I vores butik i Amager Centret søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Hillerød
I vores butik i Hillerød søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne samt aften, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

 

STUDIEMEDARBEJDERE
 


 

Ferieafløsere/Studiemedarbejdere UNDER 18 ÅR - Vojens
I vores butik i Vojens søger vi lige nu ferieafløsere/studiemedarbejdere under 18 år, der har mulighed for at arbejde i sommerferien, samt efter skoletid samt i weekender til august. Er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her


 

Studiemedarbejdere UNDER 18 ÅR - Bjerringbro
I vores butik i Bjerringbro søger vi lige nu studiemedarbejdere under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Kolding Storcenter
I vores butik i Kolding Storcenter søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Næstved Storcenter
I vores butik i Næstved Storcenter søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her


 

Billede_instagram
Overskrift:

FØLG OS PÅ
INSTAGRAM

Indhold:

Her kan du

altid få de

seneste nyheder

Pil-H
Banner-underside-Facebook
Overskrift:

FØLG OS
FACEBOOK

Indhold:

Her kan du altid

følge med i de

seneste nyheder

Pil-H

FIND DIN NÆRMESTE
NORMAL-BUTIK

Klik her for at finde adresser og åbningstider
på alle vores butikker.