normalmand_jobs
Logo-normal.png
Mob-Menu.png
norsk
jobs_banner1

 


 

JOB HOS NORMAL

Normal vokser med hastige skridt, og vi har løbende brug for nye medarbejdere.
 

Kunne du tænke dig at søge job i én af vores eksisterende butikker, skal du aflevere en ansøgning og dit CV i den pågældende butik. Det er desværre ikke muligt at søge et job via hjemmesiden eller Facebook-siden. Du kan finde adresser på alle vores butikker her.


 

Ønsker du at søge job i en kommende butik, kan du søge når vi slår stillinger op her på hjemmesiden.
 


 

HOVEDKONTOR
 


 

IT Business Partner - Hovedkontor
Vi udvider vores IT-afdeling på hovedkontoret i Skanderborg og søger derfor en IT Business Partner. Er det noget for dig, så kan du læse mere om jobbet her.
 


 

BUTIKSCHEFER/SOUSCHEFER
 


 

SOUSCHEF - Ribe
I vores butik i Ribe søger vi lige nu en dygtig og erfaren butiksmedarbejder, der skal fungere som souschef i vores spændende forretning. Du kan se jobopslaget her.
 


 

BUTIKSMEDARBEJDERE
 


 

BUTIKSMEDARBEJDER OVER 18 ÅR - Hellerup
I vores butik i Hellerup søger vi lige nu en dygtig og erfaren butiksmedarbejder over 18 år, der kan arbejde i vores forretning. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Århus centrum
I vores butik på Østergade i Århus søger vi lige nu to medarbejdere under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Købmagergade KBH
I vores butik i Købmagergade søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Strøget KBH
I vores butik på Strøget søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Rødovre
I vores butik i Rødovre søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Ribe
I vores butik i Ribe søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Ballerup
I vores butik i Ballerup søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

BUTIKSMEDARBEJDER OVER 18 ÅR - Vojens
I vores butik i Vojens søger vi lige nu en dygtig og erfaren butiksmedarbejder over 18 år, der kan arbejde i vores forretning. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Køge
I vores butik i Køge søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Odder
I vores butik i Odder søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Skanderborg
I vores butik i Skanderborg søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Kronen Vanløse
D. 12. oktober åbner vi en ny butik i Kronen Vanløse. Til denne butik søger vi lige nu medarbejdere under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

BUTIKSMEDARBEJDER OVER 18 ÅR - Kronen Vanløse
D. 12. oktober åbner vi en ny butik i Kronen Vanløse. Til denne butik søger vi lige nu en dygtig og erfaren butiksmedarbejder over 18 år, der skal fungere som souschef i vores nye spændende forretning. Du kan se jobopslaget her.
 


 

BUTIKSMEDARBEJDER OVER 18 ÅR - Kronen Vanløse
D. 12. oktober åbner vi en ny butik i Kronen Vanløse. Til denne butik søger vi lige nu medarbejdere over 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Aalborg City
I vores butik i Aalborg City søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Frederiksværk
I vores butik i Frederiksværk søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Bispensgade Aalborg
I vores butik på Bispensgade i Aalborg søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Strøget
I vores butik i Strøget søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Glostrup Shoppingcenter
I vores butik i Glostrup Shoppipngcenter søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Næstved Storcenter
I vores butik i Næstved Storcenter søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Amager Centret
I vores butik i Amager Centret søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Hillerød
I vores butik i Hillerød søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne samt aften, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

 

STUDIEMEDARBEJDERE
 


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Frederiksværk
I vores butik i Frederiksværk søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her

 


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Hillerød
I vores butik i Hillerød søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her

 


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Strøget KBH
I vores butik på Strøget søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her

 


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Albertslund
I vores butik i Albertslund søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her

 


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Frederiksberg
I vores butik i Frederiksberg søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her

 


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Kronen Vanløse
D. 12. oktober åbner vi en ny butik i Kronen Vanløse. Til denne butik søger vi lige nu studiemedarbejdere under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her

 


 

Studiemedarbejdere UNDER 18 ÅR - Bjerringbro
I vores butik i Bjerringbro søger vi lige nu studiemedarbejdere under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her

 


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Kolding Storcenter
I vores butik i Kolding Storcenter søger vi lige nu en studiemedarbejdere under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her

 


 

Billede_instagram
Overskrift:

FØLG OS PÅ
INSTAGRAM

Indhold:

Her kan du

altid få de

seneste nyheder

Pil-H
Banner-underside-Facebook
Overskrift:

FØLG OS
FACEBOOK

Indhold:

Her kan du altid

følge med i de

seneste nyheder

Pil-H

FIND DIN NÆRMESTE
NORMAL-BUTIK

Klik her for at finde adresser og åbningstider
på alle vores butikker.