normalmand_jobs
jobs_banner1

 


 

JOB HOS NORMAL

Normal vokser med hastige skridt, og vi har løbende brug for nye medarbejdere.
 

Kunne du tænke dig at søge job i én af vores eksisterende butikker, skal du aflevere en ansøgning og dit CV i den pågældende butik. Det er desværre ikke muligt at søge et job via hjemmesiden eller Facebook-siden. Du kan finde adresser på alle vores butikker her.


 

Ønsker du at søge job i en kommende butik, kan du søge når vi slår stillinger op her på hjemmesiden.
 

Alle andre ledige stillinger bliver slået op her på siden.

 


 

BUTIKSCHEFER & SOUSCHEFER
 


 

BUTIKSMEDARBEJDERE
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Vojens
I vores butik i Vojens søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Spinderiet Valby
I vores butik i Spinderiet Valby søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Rødovre
I vores butik i Rødovre søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Aabenraa
I vores butik i Aabenraa søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

 

STUDIEMEDARBEJDERE
 


 

Billede-Facebook.png

FØLG OS PÅ
FACEBOOK

Her kan du altid følge
med i det sidste nye

FIND DIN NÆRMESTE
NORMAL-BUTIK

Klik her for at finde adresser og åbningstider
på alle vores butikker.