normalmand_jobs
jobs_banner1

 


 

JOB HOS NORMAL

Normal vokser med hastige skridt, og vi har løbende brug for nye medarbejdere.
 

Kunne du tænke dig at søge job i én af vores eksisterende butikker, skal du aflevere en ansøgning og dit CV i den pågældende butik. Det er desværre ikke muligt at søge et job via hjemmesiden eller Facebook-siden. Du kan finde adresser på alle vores butikker her.


 

Ønsker du at søge job i en kommende butik, kan du søge når vi slår stillinger op her på hjemmesiden.
 

Alle andre ledige stillinger bliver slået op her på siden.

 


 

BUTIKSMEDARBEJDERE
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Egedal
I vores butik i Egedal søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

BUTIKSMEDARBEJDER OVER 18 ÅR - Aalborg, Bispensgade
I sommeren 2017 åbner vi endnu en NORMAL-butik i Aalborg. Kunne du tænke dig at være med fra starten? Lige nu søger vi medarbejdere over 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne. Er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Aalborg, Bispensgade
I sommeren 2017 åbner vi endnu en NORMAL-butik i Aalborg. Kunne du tænke dig at være med fra starten? Lige nu søger vi medarbejdere under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

BUTIKSMEDARBEJDER OVER 18 ÅR - Vojens
I vores butik i Vojens søger vi lige nu en medarbejder over 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne. Er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Køge
I vores butik i Køge søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - City 2 
I vores butik i City 2 søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Bruuns Galleri Aarhus
I vores butik i Bruuns Galleri Aarhus søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Strøget København
I vores butik på Strøget søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Amager Centret
I vores butik i Amager Centret søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Hillerød
I vores butik i Hillerød søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne samt aften, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

BUTIKSMEDARBEJDER 18 ÅR - Vordingborg
I vores butik i Vordingborg søger vi lige nu en ny medarbejder over 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Vordingborg
I vores butik i Vordingborg søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Aalborg City
I vores butik i Aalborg City søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Hvidovre Stationscenter
I vores butik i Hvidovre Stationscenter søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

 

STUDIEMEDARBEJDERE
 


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Hellerup
I vores butik i Hellerup søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her


 

Studiemedarbejder OVER/UNDER 18 ÅR - Aalborg, Bispensgade
I sommeren 2017 åbner vi endnu en NORMAL-butik i Aalborg. Kunne du tænke dig at være med fra starten? Lige nu søger vi studiemedarbejdere både over og under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Bruuns Galleri Aarhus
I vores butik i Bruuns Galleri Aarhus søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her


 

STUDIEMEDARBEJDER UNDER 18 ÅR - Aarhus
I vores butik på Østergade i Aarhus søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid. Er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her.


 

STUDIEMEDARBEJDER UNDER 18 ÅR - Vordingborg
I vores butik i Vordingborg søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid. Er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her.


 

STUDIEMEDARBEJDER OVER 18 ÅR - Slagelse
I vores butik i Slagelse søger vi lige nu en studiemedarbejder over 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne. Er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her.


 

STUDIEMEDARBEJDER UNDER 18 ÅR - Horsens
I vores butik i Horsens søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid. Er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her.


 

STUDIEMEDARBEJDERE UNDER 18 ÅR - Farum
I vores butik i Farum søger vi lige nu studiemedarbejdere under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her.


 

Billede-Facebook.png

FØLG OS PÅ
FACEBOOK

Her kan du altid følge
med i det sidste nye

FIND DIN NÆRMESTE
NORMAL-BUTIK

Klik her for at finde adresser og åbningstider
på alle vores butikker.